Surukonferenssin esitelmähaku on avoinna

21.8.2024

Kansallinen Surukonferenssi järjestetään kuudennentoista kerran Tampereella 24.–25.4.2025. Konferenssin alustava teema on Surun kohtaaminen työssä, mutta teema ja ohjelma tarkentuvat vielä myöhemmin.  

Konferenssin tieteellisten sessioiden tavoitteena on tarjota kohtauspaikka surun- ja kuolemantutkijoille ja esitellä suruun ja kuolemaan liittyvää tutkimusta Suomessa.

Sessioissa voit esitellä omaa tutkimustasi tai tutkimusprojektiasi, joka liittyy näihin aihepiireihin. Esityksen ei tarvitse käsitellä tämän vuoden teemaa, kunhan se koskee surua, surevien tukemista tai kuolemantutkimusta yleisesti.Tieteellisiin sessioihin ei oteta kirjaesityksiä tai kirjojen markkinointiesityksiä. Niille voi tilata esittelypöydän konferenssiin. 

Ohjeet tiivistelmän tekoon

Täytä tiivistelmälomake ja nimeä se esityksesi mukaisesti (esim. Sukunimi_Esityksen_nimi). Löydät tiivistelmälomakkeen täältä. 

Lähetä tiivistelmä viimeistään 10.11.2024 sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen:surut@surut.fi

Tieto tiivistelmien hyväksymisestä lähetetäään 28.11.2024 mennessä. Tiivistelmien abstraktit julkaistaan tapahtuman sähköisessä abstraktikirjassa. 

Lämpimästi tervetuloa tapaamaan suru- ja kuolemantutkijoita Tampereelle!